Välkommen Fabege

Vi välkomnar Fabege som referenskund!


”Vi hade ett behov av att analysera fakturadata tillsammans med leverantörsinformation som t.ex. hållbarhetsgranskning, kreditinformation och avtalsinformation. Med PRO(a)ACT fick vi tillgång till interaktiva rapporter och möjlighet till självbetjäning utan att implementera ett kostsamt projekt”. 

Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot uthyrning och förvaltning av kommersiella lokaler och fastighetsutveckling.

De hade tidigare ett statiskt rapportverktyg men behövde en mycket mer flexibel lösning. De har olika källor för fakturor, kreditupplysningar, leverantörsinformation för hållbarhetsgranskning, avtal m.m. som de vill ha tillgängliga i sina analyser.

Tre fördelar vi vill lyfta fram:
  • Självbetjäning - deras tidigare lösning var för statisk och oflexibel. Här förser vi användaren med analyskapabilitet och möjlighet till självbetjäning
  • Insiktsfulla rapporter - de kan börja konsumera rapporter direkt, speciellt framtagna för inköp. Inklusive riskanalys med integrerat kreditupplysningar över alla deras leverantörer
  • Tidsbesparing - vi byggde integration till datakällan. Istället för att manuellt behöva ladda upp olika filer, skickas datan automatiskt varje dag.Vi som har skrivit blogginlägget har tagit fram en molntjänst för intelligent spendanalys, PRO(a)ACT. Med kreditupplysnings- och marknadsinformation om alla företag i Sverige automatiserar vi kategorisering av era kostnader och förädlar datan för att ge er tid att analysera istället för att administrera.
Ni kan prova på tjänsten gratis redan idag genom att besöka vår hemsida och klicka på "Testa gratis!".