Ny uppdatering av PRO(a)ACT, september 2018

Dags får en ny release av vår inköpsanalystjänst PRO(a)ACT. vi är mycket nöjda med de uppdateringar vi har gjort, framför allt bokmärken, som ger våra slutanvändare möjligheten att äntligen spara ner sina filterval i en rapport till ett bokmärke. Detta bokmärke kan de dessutom välja att dela med sig till sina kollegor, vilket kan underlätta för användare att komma igång och finna insikter i sin data.

Bokmärken

Bokmärken

Skapa bokmärken för att spara alla val som är gjorda i en rapport för att enkelt kunna återgå till den, samt dela med er av insikter till kollegor.
  • Använd ”Mina bokmärken” för att spara bokmärken som endast är tillgängliga för dig.
  • Ge bokmärket ett namn samt en förtydligande beskrivning
  • Dela med dig av bokmärken för att möjliggöra åtkomst för alla användare i organisation

Kundanpassade rapporter

Kundanpassade rapporter

Nu finns möjligheten att själva skapa egna rapporter utifrån analysmodellen. Sedan sparas dessa rapporter i mappen för kundanpassade rapporter, så era kollegor kan ta del av dem också på ett smidigt sätt.

Hantera konton
Hantera konton


Vi har möjliggjort att administratörer själva kan lägga till och ta bort användare för sin organisation. Så fort den inbjuda användaren har loggat in så kommer ikonen ändras från att vara orange till grön, så ni vet att era licenser används.Vi som har skrivit blogginlägget har tagit fram en molntjänst för intelligent inköpsanalys, PRO(a)ACT. Med kreditupplysnings- och marknadsinformation om alla företag i Sverige automatiserar vi kategorisering av era kostnader och förädlar datan för att ge er tid att analysera istället för att administrera.
Ni kan prova på tjänsten gratis redan idag genom att besöka vår hemsida och klicka på "Testa gratis!".