Ny uppdatering av PRO(a)ACT, mars 2019

Dags för en uppdatering av PRO(a)ACT. Vi hoppas ni uppskattar de uppdateringar vi har gjort denna gången, framför allt kommentarsfunktion, som ger användare ytterligare möjligheter att samarbeta med varandra.
Dessutom har vi ingått i ett samarbete med e-Avrop och därav byggt en färdig integration mot deras avtalsdatabas. Detta innebär att med ett knapptryck, samt ett formellt godkännande från er, så kan vi hämta in avtalen från e-Avrop och koppla samman dessa med er spend i PRO(a)ACT.

Kommentarsfunktion

Vi utökar samarbetsmöjligheter i PRO(a)ACT genom att lansera kommentarsfunktion, där man kan tillvarata på insikter man finner i analyser och starta en diskussion med sina kollegor. Lägg till en personlig kommentar eller starta en konversation om en rapport med dina kollegor. Ni kan även koppla ihop det med bokmärken.Samarbete e-Avrop

Att mäta avtalstrohet är något många gör idag manuellt. Många sitter med olika Excelextrakt och försöker matcha ihop detta. Vi har ett nära samarbete med e-Avrop där vi tillsammans har en färdig integration. För att komma igång kontaktar du oss eller e-Avrop för att aktivera denna funktion.Avtalsanalys

Det finns mycket mer informationen om era avtal.
För att enkelt få en överblick när avtal går ut har vi tagit fram en rapport för detta. Detta Gantt-schema går på att kombinera med filtervalen och en sökfunktion där ni enkelt kan söka efter ett avtal.
För ni musen över ett avtal får ni upp lite kort info om avtalet. Vill ni veta mer detaljer kan ni istället gå till fliken som heter avtalsdetaljer.


Obs. Detta är en tilläggsrapport då den bygger på att man har en viss avtalsdata.